Scrisoare

..pentru oameni mici cu suflete mari, oameni ce caută o furtună de liniște într’o mare opacă. Oameni ce aleg sa stea în loc să fugă..

Viața este nemarginită când știi să numeri vulturii ce s’au luat de braț în dansul vântului. Viața este nesfârșită când stai întins pe spate, în iarbă.. și vânezi fluturi cu colțul ochiului; uneori te mai înțeapă o furnică, te gâdilă un fir de iarbă, îți cântă lângă ureche un greiere săltăreț. Viața este nemarginită.. seara pe hamac privind orașul luminat.. absorbind liniștea deasupra văpăii de suflete aglomerate de gânduri.

Oameni mici cu suflete mari ce visați să zburați – pentru cei ce cușca a devenit prea strâmtă și dorința de libertate sună tot mai puternic: e viață nesfârșită, fără de timp, dincolo de confort, de frica de a eșua, de a dezamăgii. Alege să stai pe loc într’o lume în care majoritatea fug.. mulți nu știu pentru ce fug, dar noi știm pentru ce stăm. Pentru întâlnirea cu noi, cu Creatorul, cu pământul îmbibat de rouă, cu păsările ce au început să ciugulească din merele pomilor, cu nucile ce cad pe jos de prea multa bogație pe ramuri.

Nu, viața nu este ușoară, nu este idilică, este frumoasă și nesfârșită daca alegi să te oprești din fugă, să stai, să trăiești..

IMG_6574IMG_6577IMG_6707IMG_6760IMG_6797IMG_6771IMG_6778IMG_6780IMG_6791IMG_6800IMG_7345IMG_7639IMG_7663IMG_7651IMG_7690IMG_7700IMG_7712

 

Un gând despre „Scrisoare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s